+40 722 229 507 | contact@villasiana.ro
Luni - Duminica: 00:00 – 24:00

Camere

Villa Siana Bran are în dotare 17 camere, dintre care 3 Family Deluxe.

VILLA SIANA

Locul De Relaxare

Va punem la dispozitie lenjerie de pat, prosoape (3 prosoape/ persoana), prosoape de picior, articole de toaleta gratuite, uscator de par si toate dotarile minim obligatorii aferente categoriei de 4 stele. Mobilierul pus la dispozitie este realizat in totalitate din lemn natur, iar camerele sunt pictate cu motive specifice zonei.

Fiecare camera ofera vedere spre muntii stancosi din apropriere si imbina cu succes rusticul cu modernul. Din confortul balcoanelor si teraselor veti putea admira semetul Castel Bran si veti putea explora intr-o mica drumetie livada si dealurile ce inconjoara Villa Siana.

Bucurati-va De

Vacanta

Villa Siana va pune la dispozitie camere cu baie si terasa proprii, precum si camere de familie cu o atmosfera relaxanta. Dotarile camerelor includ pat dublu, mini-bar, TV, Internet si baie proprie cu cabina de dus. Punem la dispozitie trei terase.

Dotari

Complete

Pentru confortul si relaxarea dumneavoastra, camerele villei prezinta urmatoarele dotari standard: terasa si baie proprie fiecarei camere, seif, minibar, televizor LCD si paturi matrimoniale. Camerele de familie au in plus o canapea si o masuta. Fiecare balcon este dotat cu masuta si scaune.

VILLA SIANA

Camerele Noastre

Camera single

Camera single

Camera dubla sau twin cu balcon

Camera dubla sau twin cu balcon

Camera de familie cu balcon (2 adulti + 1 copil)

Camera de familie cu balcon (2 adulti + 1 copil)

Camera dubla Deluxe cu balcon

Camera dubla Deluxe cu balcon

Rezervare camere

Va stam la dispozitie pentru inchiriea unei camere in Villa Siana. Camerele sunt complet utilate si mobilate, pentru a va asigura confortul si relaxarea mult dorite.
Nu ezitati sa ne contactati daca aveti vreo nelamurire, intrebari sau doriti informatii suplimentare in ceea ce priveste cazarea la vila noastra!

Deschide chat
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button