Camere

 Villa Siana va pune la dispozitie 9 camere cu baie si terasa proprii, precum si 3 apartamente cu o atmosfera relaxanta.
Dotarile camerelor includ pat dublu, mini-bar, TV, Internet si baie proprie cu cabina de dus. Fiecare camera ofera vedere spre muntii stancosi din apropriere si imbina cu succes rusticul cu modernul.

Pentru confortul si relaxarea dumneavoastra, camerele villei prezinta urmatoarele dotari standard: terasa si baie proprie fiecarei camere, seif, minibar, televizor LCD si paturi matrimoniale. Apartamentele au in plus o canapea si o masuta.

Va punem la dispozitie lenjerie de pat, prosoape (2 prosoape/persoana), prosoape de picior, articole de toaleta gratuite, precum si uscator de par. Mobilierul pus la dispozitie este realizat in totalitate din lemn natur, iar camerele sunt pictate cu motive specifice zonei.

Din confortul balcoanelor si teraselor veti putea admira semetul Castel Bran si veti putea explora intr-o mica drumetie livada si dealurile ce inconjoara Villa Siana.

Camera twin

img_3353

Camera twin dubla

img_3371

Camera twin dubla

img_3380

Camera dubla - posibilitate twin

img_3385

Camera de lux dubla - pat matrimonial

pat_matrimonial

Camera twin dubla

img_3406

Camera matrimoniala de lux - posibilitate 3 personane

img_3417

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/villasiana/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405